Nieuws

Onlangs hebben wij de belettering van onze vrachtwagen laten moderniseren. Het is een mooi visitekaartje voor H.Ek geworden.

Een leuk artikel van Uw Huis Uw Wensen met onze kopersbegeleider Patrick Thal.

Klik hier om het te lezen.

Als opleidingsbedrijf binnen de installatietechniek meldt H.Ek B.V. met gepaste trots, dat er in het tweede kwartaal van dit jaar 12 collega's geslaagd zijn voor hun opleiding t.w.:

Jan Kees de Waard van KIWA heeft de hercontrole van ons BRL6000-21 certificaat op 21 mei positief afgesloten.

Eind 2017 hebben wij met Heijmans Rotterdam de eerste gesprekken gevoerd over een samenwerking in bouwteam voor het project Havenkwartier Rotterdam.

Op 28, 29 en 30 augustus jl. heeft KIWA een herevaluatie uitgevoerd ten aanzien van het ISO9001 versie 2015 en het VCA* certificaat. Auditor R. Lauf van KIWA was zeer te spreken over ons bedrijf en medewerkers.

Vandaag heeft John van de Sande, commercieel directeur van H.Ek Installatiemaatschappij de overeenkomst inzake toetreding tot UHUW getekend:

(Overgenomen uit Cobouw) Papendrecht - Vorm Ontwikkeling uit Papendrecht levert met VormOtica eengezinswoningen die seriem

In navolging van de rage heeft H.Ek B.V. inmiddels zijn eigen mannequin challege.

Sinds kort is H.Ek B.V. partner van Smart Homes. Smart Homes is het Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen In Nederland.