Bedrijfsprofiel

Installatie Maatschappij H.Ek B.V. is een landelijk opererend installatiebedrijf voor alle technische installaties binnen gebouwen.
H.Ek heeft alle technische disciplines in eigen huis, te weten:

Dit beperkt zich niet alleen tot de uitvoering van de projecten, doch is reeds van toepassing vanaf de projectdefinitie-fase. Door middel van het opgestelde programma van eisen van een opdrachtgever heeft H.Ek de nodige kennis in huis om dit om te zetten in een voorontwerp en calculatie. Ook het vervolgtraject zoals ontwerp, engineering en werkvoorbereiding is bij H.Ek in goede handen.

Door het beheersen van alle technische disciplines en de aanwezige kennis is H.Ek een veel gevraagd bouwteampartner. De coördinatie van deze technische disciplines wordt dan ook door H.Ek uitgevoerd, hetgeen kostenbesparend is voor onze opdrachtgevers. Het geheel wordt ondersteund en uitgevoerd door een staf van goed opgeleide en geschoolde medewerkers, die reeds een zeer ruime ervaring hebben in soortgelijke installaties en projecten in de woningbouw en de utiliteit.

Ook de modernste technieken worden door ons ontworpen en geïnstalleerd, zoals:

  • zonne-energie
  • warmte terugwinsystemen
  • klimaatbeheersingssystemen
  • energiebeheersingssystemen

Door de projectmatige aanpak is H.Ek in staat snel en efficiënt in te springen op de eisen van de opdrachtgever, waardoor korte communicatielijnen ontstaan en wij garant staan voor een flexibele opstelling en invulling van een project.

H.Ek streeft ernaar zoveel mogelijk prefabdelen in de eigen werkplaats samen te stellen waardoor op de bouwplaats snel en efficiënt gewerkt kan worden en een optimale kwaliteit wordt bewerkstelligd.

Naast de nieuwbouw projecten is H.Ek ook zeer actief in de renovatiebouw. Het vervangen van gehele of gedeeltelijke installaties in bewoonde projecten is dan ook één van onze specialiteiten. Dit vereist veel kennis van organisatie en logistiek en dit gecombineerd met goed vakmanschap past precies binnen onze bedrijfsfilosofie. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat H.Ek in het bezit is van het kwaliteitscertificaat 'ISO 9001'

H.Ek heeft het VCA* certificaat en alle medewerkers van H.Ek zijn VCA-gecertificeerd. Daarnaast heeft H.Ek het NCP-certificaat ten behoeve van brandbeveiligingsinstallaties.

Door alle hierboven omschreven kennis en eigenschappen is H.Ek dan ook "uw complete installateur".


Erkenningen:

EVI Gasinstallaties G-11830
EVI Watertechnische installaties W-11830
EVI Verwarmingsinstallaties V-11830
EVI Rioleringsinstallaties R-11830

STERKIN
REI - Elektrotechnisch installateur (8905)
REG - Gastechnisch installateur (21299)
REW - Watertechnisch installateur (40722)